fbpx
  • +387 35 744 203
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Pon-Pet 09:00-19:00, Sub 09:00-16:00

Image

Nove kuhinje u ponudi - Jela

Nastavljamo sa širenjem naše ponude. Dezen d.o.o. je postao ovlašteni zastupnik modularnih kuhinja kompanije Jela iz Jagodine. Kuhinje su okarakterisane modernim dizajnom, odličnom funkcionalnošću, i izuzetnom prilagodbom prostoru svakog kupca. 

O proizvođaču

Kompanija Jela Jagodina primenom digitalne i CNC kategorije garantuje ispunjavanje zahtjeva tržišta dok se proizvodnja oslanja na posljednju generaciju mašina njemačkog kvaliteta HOMAG Group.

Rezultat toga su certifikati o kvalitetu koji važe na domaćem i internacionalnom tržištu, a proizvodni programi su nagrađeni EN cetifikatom o kvalitetu izdatim od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu, švicarske certifikacione kuće SGS-Beograd, Euroinspekt drvo-kontrola iz Hrvatske i TÜV standardom iz Njemačke. Pored ovih certifikata o kvalitetu, proizvodi Jela Jagodina posjeduju i GOST-R standard, a kompanija je i nosilac certifikata “Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia”, koji izdaje Privredna komora Srbije.

Proizvodni pogon je 2012. godine obogaćen novom tehnologijom za proizvodnju i laminaciju frontova od medijapana, njemačkog proizvođača Wemhöner, a 2017. Jela Jagodina je postavila novu liniju za lakiranje proizvođača CEFLA kada je izgrađeno novih 10000m2.

Više o novoj kolekciji kuhinja pogledajte OVDJE.